DE ENIGE ECHTE GROENE AZULEENHARS

De beste groene azuleenhars ter wereld!

Cirène Cosmetics levert de enige echte bekende azuleenhars van Repcom Geneve.
De azuleenhars die niet afbreekt.

Deze azuleenhars breekt niet af en is de veiligste manier voor het ontharen van het gezicht en de bikini-lijn. Uiteraard leveren we alle toebehoren zoals kwastjes, verwarmertjes en strips etc.etc.

Azuleen Probeerpakket

Probeer nu onze unieke Groene Azuleenhars en u ervaart zelf hoe fantastisch deze hars werkt! De Cirène Azuleenhars is op basis van natuurlijke bijen-  was en azuleen. Het gebruik van de Blauwe Azuleenvoorbehandelingsolie vóór het epileren vermindert pijn en roodheid en verzekert een optimale bescherming van de huid.

BESTEL NU

Groene Azuleenhars, Zwitsers kwaliteitsproduct

Bekend als de beste azuleenhars die uitermate geschikt is voor de gevoelige huid. Formule op basis van natuurlijke bijenwas en azuleen, een krachtig desensibiliserend actief bestanddeel. Het gebruik van de blauwe azuleenolie vóór het epileren verzekert een optimale bescherming van de huid. Hierdoor is het ontharen minder pijnlijk en wordt roodheid voorkomen. Let u op dat u de harspot voor 3/4 vol houdt. Liever niet met bodempjes werken.

BESTEL 1 BLOK

2 blokken
Groene Azuleenhars

BESTEL NU

3 blokken
Groene Azuleenhars

BESTEL NU

4 blokken
Groene Azuleenhars

BESTEL NU

5 blokken
Groene Azuleenhars

BESTEL NU

6 blokken
Groene Azuleenhars

BESTEL NU

8 blokken
Groene Azuleenhars

BESTEL NU

10 blokken
Groene Azuleenhars

BESTEL NU

3 blokjes azuleenhars
a 135 gr

BESTEL NU

Groene azuleenhars
pastilles 500 gr

BESTEL NU

Blauwe azuleen voorbehandelingsolie 220 ml

Deze azuleenolie zorgt voor de bescherming van de huid door het vormen van een filmlaagje, zonder hierdoor de aanhechting op de huid te verminderen. Door de olie is het ontharen minder pijnlijk en de huid minder rood. U kunt deze azuleenolie ook gebruiken om te masseren of een beetje olie op het gezicht verdelen voordat u een masker aanbrengt. Het kalmeert de gezichtshuid.

• Ingrediënten: Azuleen

BESTEL NU

Cryogel nabehandelingsgel
200 ml

Gel om te gebruiken vóór en na het epileren met actieve desinfecterende, kalmerende en verfrissende bestanddelen. Laat de huid zacht en fris achter. Ook heerlijk verfrissend na een beenontharing.

• Ingrediënten: Munt, Kamfer, Essentiële Oliën

BESTEL NU