HET RESULTAAT VAN 30 JAAR ERVARING!

Azuleenhars probeer set

Probeer nu onze unieke Groene Azuleenhars en u ervaart zelf hoe fantastisch deze hars werkt! De Cirène Azuleenhars is op basis van natuurlijke bijenwas en azuleen. Het gebruik van de Blauwe Azuleenvoorbehandelingsolie vóór het epileren vermindert pijn en roodheid en verzekert een optimale bescherming van de huid.

Uw klanten zullen meer dan tevreden zijn!

We krijgen zo vaak complimenten over onze azuleenhars! Probeert u hem een keer. Speciaal geschikt voor de gevoelige gezichtshuid. Het gebruik van de blauwe azuleenolie vóór het epileren verzekert een optimale bescherming van de huid. Deze multi functionele olie vermindert pijn en roodheid.

1 stuk bestaande uit:
80004 blok hars
80022 blauwe azuleenolie 100 ml – 80001

SONY DSC

Cell Energin® de anti-age formule!

CELL’ENERGIN® bevat een biotechnologische, actieve werkstof die gewonnen wordt uit het ferment van de Thermus Thermophilus-cultuur. Dit bestaat uit warmtevaste enzymen waarvan gebleken is, dat zij de voortijdige uiting van verouderingsverschijnselen actief tegengaan. Het beschermen van de huid met behulp van deze enzymen, maakt het mogelijk om de essentiële structuren van de huid (vetten, eiwitten en DNA) te beschermen tegen afbraak door vrije radicalen. Hiermee helpen ze de jeugdigheid van de huid te behouden door de zichtbare tekenen van verouderingsverschijnselen effectief te bestrijden!

CELL’ENERGIN® bevat tevens de microalgen Dunaliella Salina waarvan is gebleken dat deze buitengewone eigenschappen bezitten voor het krachtig revitaliseren van de huid. Deze unieke werkstof beschermt het mitochondrium van de huidcellen en vult de energiereserves van de gestreste huid optimaal aan. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en de algehele teint van de huid wordt opvallend verbeterd. De natuurlijke gezonde uitstraling van de huid wordt hersteld!

Dagelijkse bescherming tegen vrije radicalen!

Onze huid wordt iedere dag blootgesteld aan verschillende invloeden die het evenwicht, de werking en de zichtbare schoonheid ervan in gevaar brengen. Tegenwoordig weten we, dat de meest schadelijke effecten qua dagelijkse bedreigingen worden veroorzaakt door “vrije radicalen”. Deze ontstaan in de meeste gevallen als gevolg van ontstekingsprocessen en onder invloed van UV-straling. Een dagcrème dient de huid daarom doeltreffend te herstellen, hydrateren en beschermen. De UV-absorberende zonnefilters en anti-oxydanten die een dagcrème bevat, voorkomen de zichtbare tekenen van huidveroudering als gevolg van zonlicht.