De milde en uiterst moderne milks en lotions van Swissdermyl zijn zeer plezierig in gebruik. Swissdermyl is speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen en verzorgen. De compacte en geavanceerde serie is voorzien van efficiënte oplossingen om de moderne huid die verzorging te geven die op dat moment nodig is. Geniet van de verfijnde geuren, een zachte glans op het huidoppervlak … en de wetenschap dat de biochemici van Swissdermyl crèmes hebben ontwikkeld, waar u op kunt vertrouwen.

Bio Gel Reinigende Gel

De zuiverende Bio Gel is de perfecte reiniging voor vette en gecombineerde huidtypen. De mild schuimende gelformule verwijdert het talgoverschot en voorkomt de groei van bacteriën die voor de puistjes zorgen. Kalmeert en verzacht de opperhuid. Maak de huid vochtig met een beetje water, breng de Bio Gel aan en masseer licht in. Verwijder met water.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Rozemarijn, Salie.

BESTEL NU

Scrub/Gommage met Korrel

Deze milde scrub met fijne scrubkorreltjes is met name geschikt voor de normale huid. Deze reinigt de huid diepgaand, verfijnt de huidkorrel, vernauwt de poriën en stimuleert de celvernieuwing.

• Ingrediënten: Kaasjeskruid- extract, zoete Amandelolie.

BESTEL NU