HET RESULTAAT VAN 30 JAAR ERVARING!

De originaliteit van de Swissdermylserie is gebaseerd op een synergie van natuurlijke plantenextracten – essentiële oliën en de selectie van hoogtechnologische moleculen. De samenstellingen brengen zowel een hoge mate van gebruiksplezier als efficiëntie. Alle producten zijn onder voortdurende zorg en met respect voor de natuur samengesteld. Geen enkele test wordt uitgevoerd op dieren!

Uitgerust met een zeer actief onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium dankzij een team van chemici, biologen, dermatologen, worden alle producten met hetzelfde respect ontwikkeld. Elk product is een selectie van de beste en technologisch meest actieve bestanddelen. Het heeft een productsamenstelling volgens de meest krachtig werkende, actieve principes in een dosering van de hoogste concentratie die nodig is voor het beste resultaat. Uitvoerige evaluatie- en efficiëntietesten verzekeren een zeer hoogwaardige cosmetische kwaliteit. Zoals testen op tolerantie, comfort en absorptie.

Dagelijkse bescherming tegen vrije radicalen!

Onze huid wordt iedere dag blootgesteld aan verschillende invloeden die het evenwicht, de werking en de zichtbare schoonheid ervan in gevaar brengen. Tegenwoordig weten we, dat de meest schadelijke effecten qua dagelijkse bedreigingen worden veroorzaakt door “vrije radicalen”. Deze ontstaan in de meeste gevallen als gevolg van ontstekingsprocessen en onder invloed van UV-straling. Een dagcrème dient de huid daarom doeltreffend te herstellen, hydrateren en beschermen. De UV-absorberende zonnefilters en anti-oxydanten die een dagcrème bevat, voorkomen de zichtbare tekenen van huidveroudering als gevolg van zonlicht.

Cell Energin® de anti-age formule!

CELL’ENERGIN® bevat een biotechnologische, actieve werkstof die gewonnen wordt uit het ferment van de Thermus Thermophilus-cultuur. Dit bestaat uit warmtevaste enzymen waarvan gebleken is, dat zij de voortijdige uiting van verouderingsverschijnselen actief tegengaan. Het beschermen van de huid met behulp van deze enzymen, maakt het mogelijk om de essentiële structuren van de huid (vetten, eiwitten en DNA) te beschermen tegen afbraak door vrije radicalen. Hiermee helpen ze de jeugdigheid van de huid te behouden door de zichtbare tekenen van verouderingsverschijnselen effectief te bestrijden!

CELL’ENERGIN® bevat tevens de microalgen Dunaliella Salina waarvan is gebleken dat deze buitengewone eigenschappen bezitten voor het krachtig revitaliseren van de huid. Deze unieke werkstof beschermt het mitochondrium van de huidcellen en vult de energiereserves van de gestreste huid optimaal aan. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en de algehele teint van de huid wordt opvallend verbeterd. De natuurlijke gezonde uitstraling van de huid wordt hersteld!