ANTI-AGE VERZORGINGSPROGRAMMA

Het intense Anti-Age Verzorgingsprogramma herstelt de integriteit van de huid, bestrijdt het verschijnen van rimpels, pigmentvlekken, het verlies van stevigheid en huidvochtigheid van de meest veeleisende rijpere huid op een effectieve wijze.

Nourishing Crème

Deze intensief voedende crème is speciaal ontwikkeld om de droge tot zeer droge huid rijkelijk te voeden. Deze romige crème levert effectieve voedende en herstellende werkstoffen, die onmisbaar zijn voor een gladde, stevige en veerkrachtige huid. Het is een zeer geliefde crème onder onze klanten. Een ware bron van voedingsstoffen. De huidverbetering is vrijwel direct zichtbaar!

Ingrediënten: Cell’Energin®, Mucopolysachariden, Bernagieolie, Vitamines A en E.

BESTEL NU

Hydro Vitale Crème

Deze intensief hydraterende crème voorziet de huid van een concentratie van actieve hydraterende en voedende elementen. Brengt de huid in evenwicht en beschermt haar langdurig. Deze fluweelzachte crème vormt tevens een ideale basis voor make-up!

Ingrediënten: Cell’Energin®, Jojobaolie, Vitamines A en E, Extracten van Mimosaschors, Algen.

BESTEL NU

Balancerende Crème

Deze crème voor de gemengde en vette huid is een Multi-actieve verzorging, bestaande uit een combinatie van plantenextracten (Mimosa, Aloë, Beuk) en een vitaminecomplex. De uitgekiende, balancerende formule zorgt voor een langdurige bescherming en hydratatie van de opperhuid en draagt bij aan het optimale evenwicht van de natuurlijke huidfuncties.

Ingrediënten: Cell’Energin®, Extracten van Aloë Vera, Kamille, Natriumhyaluronaat, Vitamines A en E

BESTEL NU

Hydro Sensitive Crème

Dankzij een rijke cocktail van krachtige actieve bestanddelen, te weten CELL’ENERGIN, de vitamines A en E en plantenextracten (Toverhazelaar), beschermt deze verzorging de opperhuid tegen externe invloeden en voorkomt de tekenen van huidveroudering. Het toegevoegde hyaluronzuur in combinatie met de kamille hydrateert, regenereert en verzacht de huid optimaal voor een uiterst comfortabel huidgevoel.

Ingrediënten:Cell’Energin®, Extracten van de Toverhazelaar, Bisabolol, Allantoïne, Vitamines A en E.

BESTEL NU

Skin Renewing Crème

Specifieke crème om de zichtbare tekenen der tijd effectief te vervagen. De samenstelling op basis van fruitzuren elimineert in alle zachtheid dode cellen, terwijl het maritieme DNA de celvernieuwing herstelt en krachtig stimuleert. De textuur van de huid wordt soepeler, zichtbaar gladder, zachter en pigmentvlekken worden beduidend minder zichtbaar. De Skin Renewing Crème is zeer aangenaam.

Ingrediënten: Cell’Energin®, Fruitzuren, maritiem DNA, Vitamines A, C en E.

BESTEL NU

Firming Crème

Rijk aan rode algenextract en met intensieve anti-aging power hydrateert, verzacht en herstructureert deze rijke verzorging de opperhuid. Dankzij macadamiaolie en de vitamines A en E werkt deze crème onmiddellijk om huidverslapping actief te bestrijden. Verrijkt met een krachtig huidaanspannend bestanddeel en CELL’ENERGIN® wordt de huid onmiddellijk verstevigd en krijgen de gelaatscontouren een opvallend jeugdige uitstraling!

Ingrediënten: Cell’Energin®, Macadamianootolie, Vitamine A,E en C, Natriumhyaluronaat

BESTEL NU