DIEPE REINIGING VAN DE HUID

Voor een gezonde en ontvankelijke huid. De Swissdermyl Verkooplijn is speciaal ontwikkeld zodat men thuis de huid blijvend optimaal op topniveau kan onderhouden, tusssen de behandelingen in de salon door. Op die manier kunnen er immers duurzame resultaten worden bereikt als het gaat om een mooie, gezonde en stralende huid!

Milde Reinigingsmilk

Een rijke crèmeachtige milk voor de dagelijkse reiniging van de normale tot droge huid. Verwijdert make-up in alle zachtheid en voorziet de huid van hydraterende en verzachtende, actieve werkstoffen. Breng de milk aan op de huid, wrijf het zachtjes uit met de vingertoppen en gebruik de Milde Reinigingslotion om de milk te verwijderen.

Ingrediënten: Cell’Energin®, Hydroviton®, Jojobaolie, Extracten van paardenkastanje en Aloë Vera

BESTEL NU

Milde Reinigingslotion

Deze alcoholvrije lotion reinigt en toniseert de huid zo mild dat het vochtgehalte van de bovenste huidlagen intact blijft. Verfrist en herstelt de huid, maakt de huid goed ontvankelijk voor onmisbare actieve werkstoffen.

Ingrediënten: Cell’Energin®, Hydroviton®, Calendula, Extracten van Kaasjeskruid, Kamille

BESTEL NU

Balancing Reinigingsmilk

Reinigt de vette of gecombineerde huid op een zijdezachte wijze. Herstelt het evenwicht van de functies van de opperhuid. Breng de milk aan op de huid en maak hem schuimend met de vingertoppen en gebruik de Balancing Reinigingslotion om de milk te verwijderen. Dagelijks gebruik voorkomt bacteriële verspreiding.

Ingrediënten: Cell’Energin®, Hydroviton®, Extracten van Iris, Paardenstaart, Aloë Vera, Toverhazelaar en Salie.

BESTEL NU

Balancing Reinigingslotion

Deze alcoholvrije Balancing Lotion zuivert de vette huid en verkleint de poriën. Vervolledigt de werking van de Balancing Reinigingsmilk en verfrist. Maakt tevens de huid goed ontvankelijk voor onmisbare actieve werkstoffen.

Ingrediënten: Cell’Energin®, Hydroviton®, Salie, Komkommer, Jojobaolie, Aloë Vera.

BESTEL NU

Bio Gel Reinigende Gel

De zuiverende Bio Gel is de perfecte reiniging voor vette en gecombineerde huidtypen. De mild schuimende gelformule verwijdert het talgoverschot en voorkomt de groei van bacteriën die voor de puistjes zorgen. Kalmeert en verzacht de opperhuid. Maak de huid vochtig met een beetje water, breng de Bio Gel aan en masseer licht in. Verwijder met water.

Ingrediënten: Cell’Energin®, Rozemarijn, Salie.

BESTEL NU