SERUMS: RESULTAAT GERICHTE CONCENTRATEN!

Ieder serum heeft een specifiek effect dat perfect aansluit op de persoonlijke behoeften van elk individueel persoon, hun leeftijd en het heersende seizoen. Als ze tezamen worden gebruikt met andere producten uit de Swissdermyllijn werken ze in optimale synergie met een direct zichtbaar verrassend resultaat.

Balancerend Serum

Dit balancerende serum brengt de talgproductie van de huid weer optimaal in evenwicht. Het maakt de opperhuid gezond en verzacht en kalmeert een geïrriteerde huid.

Ingrediënten: Cell’Energin®, Extracten van Salie, Algen, Grote Klis, Vitamine B6, Propolis, Salicylzuur.

BESTEL NU

Sensitive Serum

Dit kalmerende serum verzacht roodheid en voorziet de gevoelige huid van essentiële voedende en verzachtende werkstoffen voor een betere weerstand tegen schadelijke externe invloeden.

Ingrediënten: Cell’Energin®, Extracten van Paardenkastanje, Ruscus, Algen, Toverhazelaar, Bisabolol, Vitamines A en E.

BESTEL NU

Multi Vitaminen Serum

Dit zeer vitaminerijke serum gaat het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes actief tegen en beschermt de huid krachtig tegen de invloeden van vrije radicalen. Het rijke serum ondersteunt de hydratatie van de opperhuid en verbetert de celstofwisseling.

Ingrediënten: Cell’Energin®, Extract van zoete sinaasappel, Vitamines A, B5, B6, C, E en F.

BESTEL NU

Skin Renewing Serum

Hernieuwde structuur en ontvankelijkheid voor de huid! Dit serum reactiveert het natuurlijke peelingproces van de huid. Het verfijnt de huidkorrel, strijkt rimpels glad en vervaagt pigmentvlekken.

Ingrediënten: Cell’Energin®, Fruitzuren (Citroen, Druiven, Passievrucht, Ananas) en Glycolzuur.

BESTEL NU

Firming Verstevigend Serum

Dit rijke serum verhoogt de spankracht van de huid en voorkomt een voortijdige huidveroudering. De hoogwaardige formule strijkt rimpels glad en onderhoudt de stevigheid en veerkracht van de huid.

Ingrediënten: Cell’Energin®, rode algen, Ginseng- extract, huidaanspannend bestanddeel

BESTEL NU

Eye Contour Serum

Dit milde verzorgende serum voor de tere oogcontouren strijkt rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes perfect glad. Het verzacht de gevoelige huid rondom de ogen en vermindert donkere kringen.

Ingrediënten: Cell’Energin®, Extracten van Kaasjeskruid en Korenbloem, Tarweproteïnen, Hydrolyse Elastine.

BESTEL NU

Eye Zone Intensive Care Balsem

Deze verzachtende, voedende en kalmerende balsem voor de tere oogcontouren geeft opnieuw veerkracht aan de kwetsbare zone rondom de ogen. De fluweelzachte textuur strijkt rimpels , fijne lijntjes en kraaienpootjes glad en vervaagt wallen onder de ogen.

Ingrediënten: Cell’Energin®, Extracten van Aloë Vera en Echinacea, Algen, plantaardige proteïnen, Vitamine B5, Korenbloemwater

BESTEL NU